top of page

ONZE MENU'S

Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's

PAAS - MENU
Paas zondag en Paas maandag

SUGGESTIE -MENU

Hapje van de chef

***

Asperges met gemarineerde zalm, rijstnoedels, mosterdaus

***

 Lamsfilet met kruidenkorst , asperges, ajuinsausje, gegrilde courgette en aardappelgratin

***

Taartje peer chocolade- caramel, sorbet stoofpeer, gemarineerde peer

68.00€

SUGGESTIES

Voorgerechten

Asperges met gemarineerde zalm, rijstnoedels, mosterdsausje             24.00 €

Stoofpotje van asperges, groentjes, champignons met gebakken scampi  24.00 €

Hoofdgerechten

Lamsfilet met kruidenkorst, asperges, en een ajuinsausje, gegrilde courgette, aardappelgratin

36.00€

Gebakken kabeljauw“royal” met asperges,                      

duglerèsaus en garnaaltjes , puree

36.00€

 

asperges.jpg

DAGSCHOTELS

dinsdag 8/4/2025

preisoep- vol au vent FR

€ 18,00

vrijdag 11/4/2025

spruitjessoep- visiflet venkelsaus PR

€ 18,00

dinsdag 15/4/2025

groentensoep- gyros FR

€ 18.00

vrijdag 18/4/2025

courgettesoep visfilet preisaus PR

€ 18.00

dinsdag 22/4/2025

GESLOTEN

vrijdag 25/4/2025

paprikasoep - tongschar fijne groentensaus PR

€ 18.00

RestaurantKofschipVleesgerecht.jpg

MENU'S

Kreeftenmenu

Hapje van de chef
 

Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn

Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine - met curry en appel )

Creme brule of ijs souffle limoncello

€ 82,00

Scampi schotel DELUXE

Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
 

Hapje van de chef
 

Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus

creme brule of souffle limoncello

€ 40,00

RestaurantKofschipGerechtSchaaldieren.jpg
bottom of page