ONZE MENU'S
Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's
PAAS - MENU
Paas zondag en Paas maandag
SUGGESTIE -MENU
Hapje van de chef
***
Asperges met gemarineerde zalm, rijstnoedels, mosterdaus
***
Lamsfilet met kruidenkorst , asperges, ajuinsausje, gegrilde courgette en aardappelgratin
***
Taartje peer chocolade- caramel, sorbet stoofpeer, gemarineerde peer
68.00€
SUGGESTIES
Voorgerechten
Asperges met gemarineerde zalm, rijstnoedels, mosterdsausje 24.00 €
Stoofpotje van asperges, groentjes, champignons met gebakken scampi 24.00 €
Hoofdgerechten
Lamsfilet met kruidenkorst, asperges, en een ajuinsausje, gegrilde courgette, aardappelgratin
36.00€
Gebakken kabeljauw“royal” met asperges,
duglerèsaus en garnaaltjes , puree
36.00€

DAGSCHOTELS
dinsdag 8/4/2025
preisoep- vol au vent FR
€ 18,00
vrijdag 11/4/2025
spruitjessoep- visiflet venkelsaus PR
€ 18,00
dinsdag 15/4/2025
groentensoep- gyros FR
€ 18.00
vrijdag 18/4/2025
courgettesoep visfilet preisaus PR
€ 18.00
dinsdag 22/4/2025
GESLOTEN
vrijdag 25/4/2025
paprikasoep - tongschar fijne groentensaus PR
€ 18.00

MENU'S
Kreeftenmenu
Hapje van de chef
Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn
Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine - met curry en appel )
Creme brule of ijs souffle limoncello
€ 82,00
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
Hapje van de chef
Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
creme brule of souffle limoncello
€ 40,00
