Een woordje over ons...

Royale Viskeuken

Specialiteiten op de kaart van 't Kofschip zijn paling, oesters, kreeft en vis. Chef en eigenaar Kris Hicquet leerde het vak in Sea Grill, en eert achter zijn fornuis de verscheidenheid van de zee en het water. Kreeft eet je bij hem op liefst  zeven manieren. Ook met paling - proef eens die met getomateerde roomsaus, garnaaltjes en fijne groenten- toont de kok zich creatief.

 

Gastvrouw en eigenaar Natasja Van der Cruysen staat in voor de stijlvolle en charmante bediening. Het maandmenu met de seizoenen als inspiratiebron en het kreeftenmenu zijn al van bij de start van 't Kofschip populaire evergreens. Op maandag is het kreeftendag en dan trakteert het huis op een halve fles wijn. Andere aanraders zijn de dagschotel en op donderdag en vrijdag het "Trappistenmenu" : in je glas schuimen dan drie minder bekende trappisten, op je bord start je met een fijn stuk kabljauw, gevolgd door entrecote of paardensteak. Afsluiten doe je met kaas of sorbet.

 

Neem je alvast voor om nog eens langs te komen in dit gezellige restaurant met zijn warme kader van Provencaalse kleuren.

Hopelijk tot binnenkort,
Kris-Natasja-Enya

...